Menu

Behandelingen & tarieven

Behandelingen & Tarieven 2022

Transformational cupping behandeling
Met Transformational cupping wordt alles in beweging gebracht.
De cups trekken vacuüm en brengen hierdoor afvalstoffen vanuit de diepte naar de oppervlakte waardoor je deze makkelijker kan loslaten en afvoeren. Cupping maakt ook verklevingen los en zuurstofrijk bloed kan weer gaan stromen. In ons bindweefsel zitten niet alleen afvalstoffen opgeslagen maar ook emoties. Door een Transformational cupping behandeling gaan je niet alleen fysiek maar ook emotioneel beter in je vel zitten.
90 minuten € 75,-
inclusief intakegesprek en tips om je lichaam zo goed mogelijk te ondersteunen voor en na de behandeling. Tijdens de behandeling zal ik afhankelijk van de behoefte eventueel essentiële oliën en/of Reiki toepassen.

Face workout
Wil jij op een natuurlijke manier een steviger huid? De combinatie van Cupping, bindweefselmassage, en buccalmassage  is een diepgaande en zeer effectieve Face workout. Deze workout werkt op verschillende lagen.

  • Deze behandeling ontspant en stimuleert de doorbloeding van onze huid.
  • De aanmaak van collageen wordt gestimuleerd.
  • Verbetert de zuurstofgehalte in de huid
  • De afvoer van afvalstoffen en vocht wordt gestimuleerd
  • Ontspannen spieren en verzachting in je gezicht.  
  •  Het zuurstofgehalte in de huid wordt verhoogd.

Wat deze massage nog meer bijzonder maakt is dat de spieren in het gezicht worden losgemaakt.
We gebruiken onze gezichtspieren de hele dag, lachen, fronzen, praten. Onbewust bouwen we ook stress op in onze spieren. Dit geeft hardere lijnen in ons gezicht. Onze kaakspier is bijvoorbeeld een van onze sterkste spieren. Tijdens deze behandeling worden knopjes in onze spieren losgemaakt en stress wordt afgevoerd. Je zal na de behandeling meer ontspanning in je gezicht ervaren, een natural glow en strakkere contouren.
75 minuten € 79,-

Aroma touch
De aromatouch massage is een ontspannende massage met zacht ritmische aanraking, waarbij 8 essentiële oliën worden gebruikt. De massage wordt gegeven op rug, nek en onderkant van de voeten. Ik werk op je energiebanen en de viscerale contactpunten (punten op je lichaam die in contact staan met je organen) Ook stimuleer ik de reflexpunten van je voeten en oren. Deze behandeling brengt lichaam en geest meer in balans en heeft als doel ons zelfhelend vermogen te activeren.
60 minuten – €60,00

Reiki
Reiki is een Japanse geneeswijze die al eeuwen oud is. Bij Reiki maken we gebruik van universele levensenergie die overal om ons heen is. Door mijn handen op verschillende plekken van je lichaam te leggen kan de energie door mijn handen in jouw lichaam. Op deze manier kunnen lichamelijke en geestelijke blokkades worden opgelost.
Reiki is eigenlijk een prachtige en liefdevolle manier om te helen, zowel op lichamelijk als op mentaal, emotioneel en spiritueel niveau doormiddel van het doorgeven van energie.
Na deze behandeling voel je je heerlijk ontspannen.
60 minuten – €60,00


Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem contact met mij op of stuur een bericht via Instagram