Menu

De kracht van essentiële olien

De kracht van essentiële oliën en de ondersteuning voor ons lichaam en geest wordt steeds bekender.

Maar wat zijn eigenlijk essentiële oliën?
Vele verschillende planten bedekken de aarde in verschillende vormen, maten, kleuren en geuren. Veel van deze planten bevatten bestanddelen die je niet met het blote oog kunt zien- ze zitten verstopt in de wortels, bloemen, zaden, schors of op andere plekken in de plant. Deze bestanddelen staan bekend als essentiële oliën. Ze zijn zeer geconcentreerd wat ze krachtig maakt.


Essentiële oliën ook wel de vluchtige aromatische bestanddelen, geven de plant zijn aroma, beschermen hem tegen gevaren vanuit de natuur en insecten, en spelen een rol in de verstuiving van de plant. Hoe mooi is het dat we deze krachtige bestanddelen kunnen inzetten om onze mentale en fysieke gezondheid te ondersteunen.

Ik werk zelf met de essentiële oliën van doTERRA. De naam doTERRA is latijns voor ‘gift van de Aarde’. De pure oliën van doTERRA zijn wel 50-75x krachtiger dan kruiden en hebben een hoge therapeutische werking hierdoor heb je vaak maar 1 druppel nodig

Ervaar de krachtige oliën van hoogwaardige kwaliteit en 100% natuurlijk. Pas nadat je de oliën zelf hebt ervaren weet je hoe puur en mooi ze werkelijk zijn.


Ben je benieuwd wat deze oliën voor jou kunnen betekenen?

Stuur mij een berichtje voor een gratis sample.