Menu

“Let’s talk about your dreams”

Ik ben ondernemer sinds 2006, en het ondernemen vind ik echt het allerleukste om te doen. Waarom? Het geeft mij de vrijheid om mijn leven in te delen zoals ik graag wil en op een manier die het beste bij mij past. Ondernemen zit echt in mijn bloed, en ik kom ook uit een ondernemersgezin. Een van mijn sterkste punten is ACTIE, en ik stap dan ook geregeld uit mijn comfortzone. Buiten je comfortzone ligt je groei, en door persoonlijk te groeien kom je dichter bij je kern. Hierdoor ervaar je steeds meer mogelijkheden om je leven vorm te geven op een manier die goed voor jou werkt. Geregeld word ik gevraagd door andere ondernemers of mensen met hele mooie dromen om tips. “Hoe doe jij dit, Mel?” Toen ik ging nadenken wat voor mij echt werkt en waar mijn drive vandaan komt, kwam ik tot de conclusie dat het begint met je WHY en je DROMEN en DOELEN helder te hebben. In mijn masterclass deel ik mijn ervaringen en tips over hoe jij kan leren te werken vanuit jouw why, en hoe je je dromen en doelen helder kunt krijgen, en hoe je jouw innerlijk vuurtje kunt aanwakkeren om zo daadwerkelijk te komen waar je graag wilt zijn.

Stuur mij een berichtje om te kijken of deze masterclass iets voor jou is.