Menu
News

Let’s talk business


Ruim een jaar geleden ben ik een samenwerking aangegaan met een bedrijf dat dezelfde missie heeft als ik, namelijk zorgdragen voor onze preventieve gezondheid. Testbased nutrition is de toekomst omdat je hiermee preventief heel veel ziektes kan voorkomen. Zinzino is een netwerkmarketing bedrijf dat in de top 5 staat in deze gezondheid branche. Voor mij is netwerkmarketing een krachtige manier om een business of een 2e geldstroom op te bouwen, mits je de juiste tools inzet en dit echt als een serieus bedrijf ziet. Zeker in deze tijd met online werken en social media zijn de mogelijkheden ongekend.

Ik persoonlijk vind het belangrijk om bij te dragen aan een gezondere wereld en samen een verandering in gang te zetten. Het co-creëren is zo krachtig maar ook heel fijn en gezellig. Je hebt altijd je eigen support team om je heen. Daarnaast is de persoonlijk ontwikkeling en groei die ik ervaar eigenlijk nog het grootste cadeau. Mijn eigen potentie ontdekken en leven. 

Ik heb tijd en ruimte voor een volgende stap en zou dan ook graag mijn team uitbreiden om samen nog meer impact te maken.
Sta jij open voor nieuwe opportunity’s?  Wat als jij een parttime business zou kunnen starten die je huidige inkomen zou kunnen vervangen, zou jij hier dan open voor staan? Let’s talk business.

Meer weten? Via deze link kan je een opportunity call inplannen
https://calendly.com/melz-essentials/kennismakings-call

Ik kijk er naar uit om te ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Liefs Melanie

No Comments

    Leave a Reply