Menu
Essentiële oliën

Masterclass “verdiep & ondersteun je behandeling met essentiële oliën

De kracht van essentiële oliën en de ondersteuning voor ons lichaam en geest wordt steeds bekender. Ik voel dat de tijd is aangebroken dat we meer met de kracht van de natuur gaan doen en ik deel heel graag mijn kennis met jou tijdens de Masterclass “Verdiep & ondersteun je behandeling met essentiële oliën”.

Ik ben Essential Oil Specialist en gebruik de oliën dagelijks. Niet alleen om voor mijn eigen fysieke en emotionele gezondheid te zorgen maar ook tijdens het geven van mijn massage, cupping en reiki behandelingen. De oliën ondersteunen het zelfhelend vermogen van het lichaam en ik kan hierdoor ook veel beter afstemmen op de persoonlijke behoefte van mijn klanten.

Ze ondersteunen ons fysieke lichaam en dragen onder andere bij aan diepere ontspanning, ondersteuning van de doorbloeding en afvoer van afvalstoffen.

Essentiële oliën spelen ook een krachtige rol bij emotionele genezing. Ze helpen bij het eerlijk naar binnen kijken en zorgen voor de juiste omgeving voor genezing.

Ik heb een waardevolle Masterclass ontwikkeld waarin ik jou leer hoe je de oliën direct kunt inzetten om jouw behandelingen nog completer te maken. Je kunt jouw klanten doormiddel van de oliën extra ondersteuning bieden voor hun fysieke en/of mentale gezondheid. En zo je behandeling nog meer afstemmen op de behoefte van de klant.

Check onze shop voor tickets en meer informatie

Zie ik jou in maart?

Liefs Melanie

No Comments

    Leave a Reply