Menu

Hi, mijn naam is Melanie

Ik ben ondernemer sinds 2006 en ondernemen vind ik echt het allerleukste om te doen.

Waarom? Het geeft mij de vrijheid om mijn leven in te delen zoals ik graag wil en op een manier die het beste bij mij past. Ondernemen zit echt in mijn bloed. Het brengt me op de leukste en mooiste plaatsen en ik ontmoet hierdoor ook inspirerende personen.

Een van mijn sterke punten is ACTIE en ik stap dan ook geregeld uit mijn comfortzone. Buiten je comfortzone ligt je groei en door persoonlijk te groeien kom je dichter bij je kern. Hierdoor ervaar je steeds meer mogelijkheden om je leven vorm te geven op een manier die goed voor jou werkt.

Ik wil er graag aan bijdragen om de wereld een stukje gezonder te maken en mensen bewust te maken, dat de keuzes die ze vandaag maken belangrijk zijn voor hun toekomst.

Wist je dat er in Nederland ruim 10 miljoen chronisch zieken mensen zijn? Voor een groot deel is dit helaas te wijten aan een ongezonde levensstijl (al dan niet bewust).

Ik hoop jou te inspireren om de meest krachtige versie van jezelf te worden. Welke overtuigingen houden jou nog weg van je diepste verlangens? Welke dingen doe je dagelijks die misschien niet echt bij je passen? Je weet misschien al dat de manier waarop je het nu doet je niet gaat brengen waar je wilt zijn. Als je leert oude patronen los te laten ontstaat er ruimte voor het nieuwe. Als je gaat leven vanuit verbinding met jezelf, voel je precies welke richting je op mag en wat jij nodig hebt en waar jouw essentie ligt.

We mogen het anders gaan doen. Het is echt tijd voor verandering en die begint bij onszelf.

Liefs, Melanie

“Inspire, change inlife”

p.s. volg mij op Instagram en/of Linkedin