Menu

Hi, ik ben Melanie

Ik ben ondernemer sinds 2006 en jarenlang heb ik een eigen sieradenlabel gehad waarbij het maatschappelijk verantwoorde aspect een belangrijke rol speelde. Met trots kan ik zeggen dat mijn sieraden bij de mooiste winkels over de wereld lagen.

In 2018 ben ik in aanraking gekomen met de essentiële oliën van dōTERRA en ik kan wel stellen dat dit voor mij life changing is geweest.

Dit staat namelijk voor het begin van mijn persoonlijke ontwikkeling om bewustere keuzes te maken voor mijn gezondheid. Dit geldt voor zowel het fysieke als het mentale aspect en deze kennis deel ik graag met anderen.

Ik wil er graag aan bijdragen om de wereld een stukje gezonder te maken en mensen bewust te maken, dat de keuzes die ze vandaag maken belangrijk zijn voor hun toekomst.

Wist je dat er in Nederland ruim 9 miljoen chronisch zieke mensen zijn? Voor een groot deel is dit helaas te wijten aan een ongezonde levensstijl (al dan niet bewust).

Door bewust te worden van wat het lichaam nodig heeft, is het belangrijk om naar ons lichaam te luisteren.

Verandering is moeilijk maar weerstand is een goed teken, je word je bewust van een noodzaak tot verandering. Mijn dochter Yasmine zegt altijd, weerstand is leerstand <3

Voor mij voelt het zo fijn om op een natuurlijke manier mijn gezondheid te ondersteunen, zowel fysiek als mentaal waardoor ikzelf zo’n een enorm verschil in bijvoorbeeld mijn energie en focus merk.

Ik werk samen met een aantal fantastische powervrouwen en mooie bedrijven. Ik ben o.a. gecertificeerd Essentiële olie specialiste, Orthomoleculair specialist immuniteit, en heb ik mij gespecialiseerd in Transformational cupping, Aroma Touch en Reiki.

Een opleiding NLP (Neuro Linguistic Programming) heeft mij dichter bij mijn eigen kern gebracht en hierdoor ervaar ik meer mogelijkheden om mijn leven vorm te geven op een manier die goed voor mij werkt, en hierdoor komen doelen dichterbij.

Ik hoop jou te mogen inspireren.

“Selfcare is how you take power back”

Liefs,

Melanie

p.s. volg mij op Instagram en/of Linkedin