Menu
News

Waar een deur dicht gaat..

Met gemengde gevoelens heb ik de sleutel van mijn salon overhandigd en een mooi hoofdstuk afgesloten. Als ik terugkijk op de afgelopen drie jaar, voel ik liefde en veel trots. Trots op de groei die ik heb doorgemaakt en de persoon die ik ben geworden. Loslaten kan moeilijk zijn, maar ik heb geleerd eerlijk te zijn tegen mezelf en op mezelf te vertrouwen.

Ik ben dankbaar voor alle mooie mensen die op mijn pad zijn gekomen en die ik heb mogen behandelen. Dank jullie wel voor jullie vertrouwen.❣️

Mijn nieuwe werken gaat niet alleen over flexibele uren of thuiswerken; het gaat om een diepgaande verandering in hoe ik mijn leven wil inrichten, mijn werk zie en de impact die ik wil maken. Ik kijk uit naar mijn nieuwe avontuur en hoop anderen hiermee te inspireren om ook de mogelijkheden te zien die er buiten de bekende wegen en paden zijn. 🔥🙏🏻

No Comments

    Leave a Reply